Om / kontakt

WeR1 (we are one) representerer en felles strategi for en framtid med mindre trafikk, stress og flere unike opplevelser på vår vei. 

For oss er det slutt på å stå i kø med bil, på t-bane. busser og trikker. Vi går ut til selvvalgt tid og kjører uanstrengt til vår destinasjon. Det er en fantastisk følelse å komme fram våken og klar i hodet.

Er det så rart at vi smiler til deg om morgenen? 

 

Slik ble WeR1 en realitet
WeR1 urban sports (We Are One) - startet på "kjøkkenbenken" med prøving og feiling med ulike nettløsninger. Navnet henspeiler til en tanke om samhold - en felles tanke eller strategi om du vil. Vi ønsker oss en ufiltrert hverdag med bedre tid til opplevelser, hverandre og generelt en frihetsfølelse der vi bor.

Sparkesykler med elektrisk kraft
Salget startet med salg av hengekøyer og raskt etter fulgte en sterk interesse for elektriske sparkesykler. Vi oppdaget i 2016 Xiaomi-scooteren som kunne ta oss på tur gjennom byen på en helt ny måte og ga en herlig frihetsfølelse uten eksos og støy. Senere har det tilkommet flere sparkesykler, noen litt spesielle el-sykler og elektriske skateboards.

Minidroner
Litt senere kom interessen for minidronene og da de fikk kamera på seg og FPV-opplevelsen (first person view) ble en realitet, var det ingen vei tilbake - dette måtte deles med flere. Det er helt ubeskrivelig kult å utforske stedet man bor i form av et lite insekt som flyr rundt og du kontrollerer og ser alt det den ser - vilt!

Vår integritet - din trygghet
Hos WeR1 får du kun varer som har blitt testet over tid med kvaliteter og funksjoner som yter det de lover. Solide greier der altså.

Generelle henvendelser kan du sende til: fs@wer1.no eller fyll ut skjemaet under.

Følg WeR1
Instagram

Facebook 

Lytt til digg musikk fra musikklisten vår på Spotify: Urban Cruiser - WeR1 Flow