Vår egen minidrone er klar og den flyr knallbra!

Delt av Frederik Strindberg den

Målet vårt er å gi FPV-opplevelsen til så mange som mulig uten at det koster skjorta. 

De siste månedene har det blitt loddet sammen mange små modeller som nå har blitt til en fullverdig modell vi kan selge med stolthet. WeR1 FPV mini flyr bra (stabil og rask), har utseendet med seg - sånn helt subjektivt selvsagt, samt den har et godt kamera og meget god rekkevidde med ny antenneløsning. Om du i tillegg senere vil investere i en større kontroller, vil rekkevidden også økes betraktelig. Spør oss eventuelt om dette.

Målet var ikke at du skulle kunne fly så langt, men at mini´n fungerte godt inne i leiligheter og små hus + ute på dager med litt mindre vind. Lekeplasser blant annet, er innmari kult! 

Første test ble gjort i trappeoppgangen og det gikk svært bra med tanke på hvor elendig dekning vi fikk der før. På det kjipeste kom vi én etasje opp, men nå kom den helt opp i fjerde og ned igjen. Se en liten video fra litt av testen her:

Det kommer snart flere videosnutter.

Dette er en fullverdig løsning for rett-ut av-boksen-FPV og vi selger pakke med dronen, ekstra batterier, kontroller og gode FPV briller med DVR for bare kr 1500,- Vil du ha en før jul, bør du skynde deg, da vårt meget begrensede delelager renner kjapt ut.

Bare rolig - det kommer selvsagt mer på nyåret :)

Se dronen i butikken her: WeR1 FPV


Del dette innlegget← Gammelt innlegg


0 kommentarer

Skriv kommentar

Merk: kommentarer må godkjennes før de publiseres